Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Orkest en repertoire

En Suite is een kamerorkest uit Amsterdam-Noord met een symfonische bezetting van bijna dertig gevorderde amateurs. De kern van het repertoire is vroeg-klassieke muziek. Daaromheen wordt ook muziek uit latere perioden en licht-klassieke muziek gespeeld, en soms met uitstapjes naar heel andere muziek.

Het orkest repeteert iedere woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in de muziekschool Noord (Alkmaarstraat 10). gratis parkeren en bereikbaar per bus vanaf CS.  

Concerten

En Suite geeft elk jaar een aantal concerten in Amsterdam. Locaties waar we vaak optreden zijn Muziekcentrum Noord en de Buiksloterkerk. Soms treden we in de omgeving van Amsterdam op, bijvoorbeeld in de kerk van Oostzaan en in Broek in Waterland. Daarnaast treedt En Suite op in verzorgingstehuizen in Amsterdam en omstreken.

Geschiedenis

Kamerorkest 'En Suite' is in 1997 opgericht als zelfstandig kamerorkest met een symfonische bezetting voor het vroeg-klassieke repertoire: viool, altviool, cello, contrabas, houtblazers en pauken. In 2000 maakte En Suite een concertreis naar Tsjechie met optreden in Praag, en in 2005 een concertreis naar Polen met twee optredens in Krakow. Aan deze concerten werd ook meegewerkt door het blokfluitensemble Amarilli's Sunshine.